facebook berichten

jazznieuws:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

geplaatst op: 05-28-20

JazzNieuws

Ramón Valle en Reinier Baas, 30 meiDeze editie van Music Meeting Festival verloopt íets anders dan we hadden gedacht. Aanstaande zaterdag presenteren we een online concert met deze twee geweldige musici✨:

Ramón Valle Music is Cubaan, maar eigenlijk meer nog een kosmopoliet. Valle emigreerde naar Nederland vanwege de vrijzinnige jazzscene. In zijn impressionistische spel vloeien Latin, klassiek en jazz rimpelloos in elkaar over. Vloeiend is ook het gitaarspel van Reinier Baas – niet gladjes, wel ogenschijnlijk moeiteloos. Als muzikant speelt hij graag met verwachtingspatronen, daagt zijn medespeler uit en zet de luisteraar met veel genoegen op het verkeerde been.

Ramón Valle en Reinier Baas laten ons muziekhart weer kloppen! 🎶 Ben jij er zaterdag bij? Meld je aan op: Online Concert - Ramón Valle & Reinier Baas - Music Meeting
... See MoreSee Less

Ramón Valle en Reinier Baas, 30 mei

geplaatst op: 05-16-20

JazzNieuws

17 Mei! VarekampLive! Sferen van Chet & Miles. Met superbassist Joris Teepe (NY) & meestergitarist Vincent Koning! In Cru op Scheveningen.Live 15.00-16.00. Dank voor alle support!!! De fooienpot van dienst:
buff.ly/3dR2aMJ & buff.ly/3dR2afH
... See MoreSee Less

17 Mei! VarekampLive! Sferen van Chet & Miles. Met superbassist Joris Teepe (NY) & meestergitarist Vincent Koning! In Cru op Scheveningen.Live 15.00-16.00. Dank voor alle support!!!  De fooienpot van dienst:
 https://buff.ly/3dR2aMJ & https://buff.ly/3dR2afH

geplaatst op: 03-14-20

JazzNieuws

Geannuleerd:Conform de laatste richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM rondom het Coronavirus heeft Podium JIN besloten in ieder geval de concerten van Yuri Honing en Tijs Klaassen Quintet niet door te laten gaan.

We zoeken nog naar nieuwe data voor deze optredens. Voor kaarten die in de voorverkoop zijn gekocht wordt een regeling getroffen.

Ook Jazzin Brebl-concerten vinden in de komende periode geen doorgang.
... See MoreSee Less

Geannuleerd:
Load more

jamsessies:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

geplaatst op: 04-19-20

Je vaste zaaltje is dicht? Wij brengen Schoonheid & Troost: Live Popmuziek in je huiskamer op vrijdag 24 april! Vanaf 20.00 brengt Cultopia een feestje bij je thuis. Dus baal je van je quarantaine, zet dan die avond je laptop of I-Pad aan om via Facebook.com/CultopiaEvents naar twee feestelijke optredens te kijken. Sluit je geluid aan op je boxen, of je beeld en geluid op je TV of beamer, voorraadje Quarantini's erbij en twee vrienden of vriendinnen en dan... voetjes van de vloer! The Jones Project trapt af met Erik Van de Langkruis, Gareth Evans-Jones en Romeo Cimarosti - covers en eigen werk. Daarna Funky BlueTooth, vanaf drie locaties met 1 geluid. Funk, Soul en Jazz - Aretha, Prince, Miles en Marvin Gaye. Zeg hieronder ff dat je 'gaat' en...Please Share!

Vormgeving: Marcel Ozymantra.
... See MoreSee Less

Je vaste zaaltje is dicht? Wij brengen Schoonheid & Troost: Live  Popmuziek in je huiskamer op vrijdag 24 april!  Vanaf 20.00 brengt Cultopia een feestje bij je thuis. Dus baal je van je  quarantaine, zet dan die avond je laptop of I-Pad aan om via Facebook.com/CultopiaEvents naar twee feestelijke optredens te kijken. Sluit je geluid aan op je boxen, of je beeld en geluid op je TV of beamer, voorraadje Quarantinis  erbij en twee vrienden of vriendinnen en dan... voetjes van de vloer!  The Jones Project trapt af met Erik Van de Langkruis, Gareth Evans-Jones en Romeo Cimarosti - covers en eigen werk. Daarna Funky BlueTooth, vanaf drie locaties met  1 geluid. Funk, Soul en Jazz - Aretha, Prince, Miles en Marvin Gaye.  Zeg hieronder ff dat je gaat en...Please Share!

Vormgeving: Marcel Ozymantra.

geplaatst op: 03-13-20

Goedemiddag,
Even een vraag:
Zijn hier ook mensen die interesse hebben voor een jamsessie in Almere? Diverse Genres mogelijk uiteraard!
Ik hoor het graag van jullie 🙂
... See MoreSee Less

geplaatst op: 03-13-20

jamsessies

Geannuleerd:Due to the Corona situation there will be no JazzJam@Smederij for the rest of March.
All concerts are cancelled till march 31 st
We keep you updated when we start again
... See MoreSee Less

Geannuleerd:

geplaatst op: 03-13-20

jamsessies

Annulering: ... See MoreSee Less

Annulering:
Load more

jazzworkshops:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

geplaatst op: 10-28-19

jazzworkshops

Big Band WorkshopBig Band Workshop

Ben je muzikant en kun je noten lezen en spelen?
Dan is dit je kans om te repeteren en te spelen met een Big Band!
Voor het tweede jaar op rij organiseert Valley Sound Big Band - met subsidie van de gemeente Roosendaal - deze gezellige maar ook zeer leerzame muzikale dag.
Tijdens de workshopdag – op 23-11-2019 van 09.30-16.30 uur in de Suite Roosendaal - word je meegenomen door ervaren docenten, met als eindresultaat het verzorgen van een optreden samen met de Valley Sound Big Band.

Docenten:
Saxen/hout : Jan Roovers
Trombone : Bart van Gorp
Klein koper : Peter Bogers
Ritme : Frans van der Burgt

Het eindconcert is gratis toegankelijk voor publiek. Deze dag is inclusief ontvangst met koffie, een goed verzorgde lunch en pauzedrankje. De eigen bijdrage bedraagt slechts € 7,50. Je ontvangt meer informatie als je laat blijken geïnteresseerd te zijn. Wacht niet te lang, want er is maar beperkt plaats.

Aanmelden kan via info@valleysoundbigband.nl
... See MoreSee Less

Big Band Workshop

geplaatst op: 04-18-19

jazzworkshops

Summer Jazz Workshop 2019: 24-28 juni ... See MoreSee Less

geplaatst op: 04-03-19

jazzworkshops

het klein-lente-festivalHet klein-lente-festival was weer een groot succes. En als je snel bent, kun je nog meedoen in de komende jazzworkshops die lopen van april t/m juni. www.jazzworkshops.nl ... See MoreSee Less

het klein-lente-festival
Load more