The Full Moon Sessions, 30 september

Jazzlab Sessions : The Full Moon Sessions

Op zaterdag 30 september staan tijdens de Jazzlab Sessions in Muziekpodium DJS de deelnemende musici zelf centraal. Een aantal bekende en onbekende muziekmakers uit Dordt en omgeving speelt op geheel eigen wijze bestaand jazz- en soulrepertoire of eigen stukken. Herkenning en verrassing gaan hand in hand en wisselen elkaar af. Het thema is vanavond ‘The Full Moon Sessions’.
In diverse bezettingen zullen de musici in diverse nummers die over ‘the moon’ gaan de essentie van jazz-improvisatie pakken. Sommigen gebruiken hierbij de jazzstandards, anderen gebruiken pop- en soulrepertoire en een aantal zal ook eigen composities ten gehore gaan brengen. Bij voorbaat een muzikaal avontuur.
De regionale sessiemusici die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken om vervolgens een paar uur later het podium te beklimmen en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering. In diverse bezettingen zullen de musici een fijne selectie ten gehore brengen. Al met al belooft het weer een gevarieerde avond te worden.

•Datum: zaterdag 30 september 2023
•Plaats: Muziekpodium DJS
•Adres: Grotekerksplein 1
•Deur open: 20.30 uur / Aanvang: 21.00 uur
•Entree: € 6,00 / Vrienden: € 3,00 ex ticketfee

Over jazznieuws

saxofoondocent en jazzworkshopleider