PJPJ Jazzconcert met Moon Quintet op 14 oktober 2023

Moon Quintet is een internationale 5-koppige band die elkaar via het Koninklijk Conservatorium in Den Haag hebben leren kennen. Hun repertoire is zeer gevarieerd: van jazzstandards als ‘Polka Dots and Moonbeams’ en ‘Moon and Sand’ tot covers van moderne jazz geïnspireerd door artiesten als Wolfgang Muthspiel en Aaron Parks. Daarnaast componeren ze ook hun eigen liedjes die erg verbonden en geïnspireerd zijn door de natuur met behulp van beschrijvingen als metaforen. Hoewel het repertoire erg gevarieerd is en ook heel verschillende nummers uit verschillende ’tijden’ bevat, is het allemaal niet alleen op een verhalende manier met elkaar verbonden, maar ook op een muzikale manier.

Bandleden: Eva Luna Kordas, zang (foto), Elmar Suijker, gitaar, Luca Pedana, drums, Basso Chan, contrabas/elektrische bas, Jeonghyun Choi, piano

Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Entree: € 9,00. Voor donateurs, jongeren tot 18 jaar en studenten gratis. Kijk ook op www.pjpj.nl

Over PJPJ

Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) is een stichting die al sinds 1994 studenten van de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in de gelegenheid stelt om presentatie-en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus. Door de jaren heen zijn al veel talenten bekende musici geworden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.