PJPJ-mini-jazzconcerten in Voorschoten met Trio Heywood, Albjerg, Bangerter op 9 september 2023

Tijdens de Cultuurmarkt Voorschoten (opening cultureel seizoen en onderdeel van Het Weekend van Voorschoten), op zaterdag 9 september 2023 in het centrum van Voorschoten, presenteert PJPJ zich met jong jazztalent van School Jong Talent Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Er zijn 3 miniconcerten met Trio Jala Heywood (contrabas, zang), Ninthe Albjerg, zang en Niels Bangerter (gitaar).

Om 11.00 uur Podium Voorstraat en om 12.45 en 13.45 uur Podium Kerkplein. Het trio treedt ook op tussen 15.00 en 16.00 uur tijdens de Open Monumentendagen bij de ‘Oude Pastorie’, Sir Winston Churchillweg 2, Voorschoten.

Meer info over PJPJ? www.pjpj.nl

Over PJPJ

Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) is een stichting die al sinds 1994 studenten van de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in de gelegenheid stelt om presentatie-en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus. Door de jaren heen zijn al veel talenten bekende musici geworden.