PJPJ Jazzseizoen 2023/2024 met 8 jazzconcerten en Jazzfest

PJPJ is er opnieuw in geslaagd om voor het 29e jazzseizoen een gevarieerd programma samen te stellen met enthousiaste jonge jazzprofessionals van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Met de 8 jazzconcerten en PJPJ Jazzfest in mei 2024, ter ere van oprichter Piet Wezepoel, laat PJPJ de jonge jazzprofessionals extra presentatie-en podiumervaring opdoen in een unieke concertsetting in het Cultureel Centrum Voorschoten en promoot hiermee ook live jazzmuziek in Voorschoten en regio. Het programma voor het nieuwe seizoen is te vinden op www.pjpj.nl/agenda

Over PJPJ

Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) is een stichting die al sinds 1994 studenten van de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in de gelegenheid stelt om presentatie-en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus. Door de jaren heen zijn al veel talenten bekende musici geworden.