JazzInDeeD, 30 april

JazzInDeeD speelt……………..tijdens het Jazzfestival in theater Cool Heerhugowaard Coolplein 1
Op zondagmiddag 30 april 2023 kan een ieder weer komen genieten van heerlijke jazzmuziek. Van swingjazz, latin en gipsyjazz tot Bigbands en dixieland. JazzInDeeD speelt in het Cooljazz café van 13:45-14:30 uur.

Jazzformatie JazzInDeeD heeft zijn “roots” in Bergen. Het kwintet bestaat uit muzikanten die al jarenlang met plezier jazzmuziek spelen. En door de muziek zijn ze ook goed bevriend geraakt. De heren hebben ieder hun eigen voorkeuren en een eigen verhaal als muzikant. Elk bandlid brengt nummers in die ze aan het hart
gaan. Het repertoire is daarom breed. Van overbekende Standards uit het American Songbook tot nummers uit het Realbook. Het experiment wordt niet geschuwd, maar voorop staat dat de nummers lekker blijven swingen.
JazzInDeeD was de afgelopen jaren regelmatig te bewonderen tijdens het Meerjazz festival in Hoofddorp, Cooljazzfestival in Heerhugowaard, Jazz&Sail in Bergen, Koningsdag Bergen, Jazztival Alkmaar, Rondje Piano Schagen.

Jeroen Sondaar piano, Ab Helsloot slagwerk, John Ligtenberg gitaar , Dick Scholten contrabas, Jaap Koomen saxofoons

Het jazzfestival in het cool theater werd voor het eerst in 1987 georganiseerd. Eerst als JAZZ-INN en in 2002 onder de naam Bot Bouw Jazzfestival. Inmiddels wordt onder de naam Cool Jazzfestival het festival georganiseerd. Een samenwerking tussen het Cooltheater en Jazzclub Heerhugowaard.

Informatie programma:
www.jazzclubhhw.nl

Over jazznieuws

saxofoondocent en jazzworkshopleider