Mark Lotz, Jeroen van Vliet, Marius Beets, 10 april

Special Paas jazz café: Mark Lotz / Jeroen van Vliet / Marius Beets
17.00 uur. April 10, Paasmaandag. Orangerie Slot Zeist, Zinzendorflaan1, Zeist.
Mark Lotz • fluiten
Jeroen van Vliet • piano
Marius Beets • bass
Marius Beets en Mark Lotz zijn twee Zeister musici met een kleurrijke carrière en ‘at top of their game’ met samenwerkingen met o.a. Rita Reys, Piet Noordijk, Johnny Griffin, Dave Tronzo, Chris Potter, etc. In dit jazzcafé ontmoeten zij Jeroen van Vliet. Een pianist die al’ heel veel wellen deed slagen’ in de Nederlandse jazz scene. Hij is een meester in de nuance. Zijn spel is betoverend, met steeds een emotionele laag en vol fantasie. Een spannende ontmoeting van drie meesters in muziek in het moment!
Dit concert vind plaats bij uitzondering op de maandag, de tweede Paasdag. Begin concert 17 uur tot 19.00 uur
Entree is Euro 10,-, kinderen Euro 6,-

Foto M.Lotz van S.During

Het jazzcafé Zeist is een samenwerking van de Stichting Jazz And World Music Zeist (JAW-Z) met Slot Zeist. De concerten in de mainstream jazz (denk aan Ella Fitzgerald, Stan Getz, Oscar Peterson, etc.) vinden plaats in de Orangerie van Slot Zeist (Zinzendorflaan 1)

Over jazznieuws

saxofoondocent en jazzworkshopleider