Dylan Vos Quartet, 19 maart

Dylan Vos Quartet

Het programmaonderdeel Homegrown van Muziekpodium DJS staat in het teken van een lokale of regionale band die bezig is met jazz, soul, blues of wereldmuziek. Elke maand goede muziek uit de regio, met op zondagmiddag 19 maart het Dylan Vos Quartet.
Wat begon als een trio voor het toelatingsexamen drums voor Codarts Conservatorium is het Dylan Vos Quartet (DVQ) geworden. De muzikanten hadden zoveel plezier in de repetities dat ze besloten om een vast kwartet op te richten en de jazzpodia te gaan bestormen.
In het DVQ zitten allemaal jonge muzikanten, waarvan er twee, Bram en Pascal, zijn afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam en Den Haag en Dylan en Sadewa niet kunnen wachten tot ze zich volledig kunnen richten op hun muzikale carrière.
Één ding hebben ze gemeen, een enorme passie voor de jazz. Prachtige melodielijnen van trompet en piano, ondersteund door een zwaar groovende en swingende ritmesectie met verrassende tempowisselingen.
De nummers die zij spelen hebben één gemene deler; swing. Het DVQ speelt nummers van onder anderen Freddie Hubbard, Herbie Hancock, Art Blakey en Miles Davis.

Line-up: Dylan Vos – drums, Sadewa Bekker – trompet, Bram ’t Hart – bas, Pascal van den Dool – piano

• Datum: zondag 19 maart 2023
• Plaats: Muziekpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 14:30 / aanvang: 15:00
• Entree: gratis

Over jazznieuws

saxofoondocent en jazzworkshopleider