Jan van Duikeren’s Fingerprint, 18 maart

Jan van Duikeren’s Fingerprint

Op zaterdag 18 maart speelt Jan van Duikeren’s Fingerprint in Muziekpodium DJS. Enkele maanden na het winnen van maar liefst twee Edisons voor zijn recente ballad album ‘Short Stories’, slaat de veelgeprezen trompettist Jan van Duikeren opnieuw toe. Dit maal met een eigentijds instrumentaal album met een internationaal gewaardeerde sterrenbezetting.
Jan legt uit: “Na twee jaar lockdown (wat in al zijn ellende uiteindelijk toch leidde tot een meervoudig bekroond balladalbum), wilde ik gewoon weer spelen, hangen en grooven met mijn band Fingerprint. En hier zijn we: bijna twaalf jaar na ons gewaardeerde debuutalbum. We zijn terug met een geweldige line-up, frisse nieuwe geluiden, en vooral: vastbesloten om de internationale podia te betreden met een nooit aflatende muzikale energie die ons handelsmerk werd.”
Op deze avond zal de muziek van het in april te verschijnen album Pleasure As Usual in Muziekpodium DJS voor het eerst aan een live publiek worden gepresenteerd!

Line-up: Jan van Duikeren – trompet, Tom Beek – tenorsaxofoon, Salle de Jong – drums, Timothy Banchet – toetsen, Hugo den Oudsten – bas

• Datum: zaterdag 18 maart 2023
• Plaats: Muziekpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 21:00 / aanvang: 21:30
• Entree: € 10,- / leden € 5,- (ex fee)
www.muziekpodiumdjs.nl

Over jazznieuws

saxofoondocent en jazzworkshopleider