KC Jazz Big Band bij PJPJ Voorschoten op zaterdag 1 april 2023

Zaterdag 1 april 2023 treedt KC Jazz Big Band op bij PJPJ Voorschoten in Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Entree: € 7,00, tot 18 jaar gratis.

KC Jazz Big Band speelt werken van de studenten bij PJPJ Voorschoten op 1 april 2023. Elk jaar voert de KC Jazz Big Band arrangementen en composities uit gemaakt door de studenten in de arrangeerlessen op het Conservatorium Den Haag. Dat doen ze dit keer ook tijdens dit concert bij PJPJ Voorschoten. De KC Jazz Big Band staat onder leiding van Claudio Jr De Rosa, saxofonist, componist en arrangeur aan het Conservatorium. Claudio is een opkomend musicus  in de Europese jazzscene en trad vele malen als student op bij PJPJ.

Op 1 april 2023 komt voor de 10e keer achter elkaar de KC Jazz Big Band naar Voorschoten. Het blijft een uniek concert, mede omdat de Big Band weinig optreedt. Door de jaren heen is het bij PJPJ een druk bezocht jazzconcert. Een ‘happening’ voor elke muziekliefhebber!

Meer info? www.pjpj.nl/agenda

Foto: Big Band optreden 1 mei 2022 met Toon Roos

Over PJPJ

Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) is een stichting die al sinds 1994 studenten van de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in de gelegenheid stelt om presentatie-en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus. Door de jaren heen zijn al veel talenten bekende musici geworden.