Nathalie Schaap Trio, 12 maart

Zondag 12 maart, Orangerie Zeist
inloop 16.30 uur
concert om 17.00 uur

Nathalie Schaap Trio
Nathalie Schaap speelt met jazz.

Door de bijzondere combinatie van zang en contrabas weet ze haar publiek te verrassen met haar vrije timing, improvisatie en interessante benadering van deze 2 instrumenten. Middels invloeden vanuit de traditionele jazz, folk, pop en klassiek vertaald ze vandaag haar favoriete standards op een eigenzinnige manier.
Wederom een eerste kennismaking voor Nathalie met 2 waanzinnige bekende jonge jazz musici die haar zullen begeleiden: Timothy Banchet(piano) en Gijs Idema (gitaar).

Tickets via: https://www.slotzeist.nl/agenda/jazzcafe-12-3-23

Het Jazzcafé Zeist is een samenwerking van de Stichting JAW-Z (Jazz And World Music Zeist) met Slot Zeist. De concerten in de mainstream jazz vinden plaats in de splinternieuwe Orangerie van Slot Zeist (Zinzendorflaan 1). De concerten vinden plaats in informele sfeer en starten om 17.00 uur.

Over jazznieuws

saxofoondocent en jazzworkshopleider