Les Impératrices ft Leo Giger, drums en percussie bij PJPJ Voorschoten zaterdag 18 maart 2023

Les Impératrices ft Leo Giger, drums en percussie bij PJPJ Voorschoten in Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4. Zaterdag 18 maart 2023. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Entree: € 7,00, tot 18 jaar gratis. Kaartverkoop bij de ingang. Reserveren is niet nodig.
Les Impératrices bestaat uit Sarah Raabe, zang en percussie, Camille Bergsma, cello, Elsa Le Moigne, elektrische basgitaar en Maria Palma, harp. Ze studeren aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag (jazz en klassiek). Met hun verschillende achtergronden: Italië, Duitsland, Nederland, en Frank-rijk maken ze muziek met instrumenten die niet alledaags is. Behalve zang en basgitaar zijn een cello, harp en darbuka onderdeel van het muzikale geheel.
Voor dit concert vult Leo Giger de band aan op drums en percussie.

Over PJPJ

Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) is een stichting die al sinds 1994 studenten van de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in de gelegenheid stelt om presentatie-en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus. Door de jaren heen zijn al veel talenten bekende musici geworden.