Siyenav Quartet ft Joy Goh, gitaar bij PJPJ Voorschoten op 25 februari 2023

Zaterdag 25 februari 2023 Jazzconcert met Siyenav Quartet ft Joy Goh, gitaar in Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur
Siyenav Quartet speelt dit concert voornamelijk hardbop en originele stukken van de bandleden. Daarnaast zullen er ook twee choro nummers (authentieke Braziliaanse muziekstijl) worden gespeeld door speciale gast Joy Goh, gitaar. Het hardbop-gedeelte bestaat uit twee ongelooflijke werken ‘Soul Station’ en ‘Workout’ met Hank Mobley als bandleider. De choronummers zullen het laatste deel van het concert zijn, waardoor een contrast ontstaat met de eerder uitgevoerde muziek.
Guillermo Gómez Subías, tenorsax
Seong Joon Park, piano
Abhinav Khokhar, contrabas
Nikiforos Bournousouzis, drums

Reserveren niet nodig. Kaartverkoop bij ingang.

Entree: € 7,00, studenten en jongeren tot 18 jaar gratis

Over PJPJ

Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) is een stichting die al sinds 1994 studenten van de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in de gelegenheid stelt om presentatie-en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus. Door de jaren heen zijn al veel talenten bekende musici geworden.