Jaap de Vries Trio, 29 januari

Jazz on the Sofa
Extra concert: ‘Near & Far’ met het Jaap de Vries Trio.
Een ‘New Generation’ concert op een fantastische locatie: de Interieur winkel Van Tellingen Interieurs. Mark Lotz ontmoet als docent op diverse conservatoria vaak musici van een jonge generatie. Nu met drie lichtende voorbeelden die nog veel opzien zullen baren.
‘Near & Far’ begon als een duet van Jaap de Vries (Groningen) en Mandahu (Hohhot, China). Na een ontmoeting op het HKU bleek al snel dat muziek daadwerkelijk de internationale taal is. Met toevoeging van de Italiaanse gitarist Duccio viel alles perfect samen en ontstond er een muzikale verbintenis in de vorm van een ode aan de jazztraditie, waarbij de Nederlandse, Italiaanse en Chinese roots gecombineerd worden tot iets geheel nieuws.

Line up:
Jaap de Vries • trompet
Man Dahu • bass
Duccio Falchi • gitaar
Datum: zondag 29 januari 2023
Start: 15:00
Locatie: Van Telingen Interieurs, Waterigeweg 2, Zeist

Dit is een inhaalconcert van het Jazz On The Sofa festival van november 2022. Voor bezoekers met een ticket van Jazz On The Sofa 2022 is de entree gratis. Reserveren is verplicht. (Volg de procedure van de kindertickets). (Ook als u een ticket van Jazz On The Sofa hebt, hebt u nog steeds de mogelijkheid om een donatie te doen)
Zonder een ticket van Jazz On The Sofa 2022 dient u een ticket te kopen.

The Collective Abroad

Over jazznieuws

saxofoondocent en jazzworkshopleider