BestJazz • 25 maart 2023

BestJazz

Zaterdag 25 maart 2023 wordt in Prinsenhof in Best de volgende editie van BestJazz gehouden.

Hét ‘toonaangevende’ jazz evenement in Best belooft weer een goed gevulde avond te worden in de Prinsenhof. Bezoekers kunnen op een gevarieerd programma rekenen, verdeeld over twee zalen. Alles in een ontspannen sfeer. Deze formule geeft het publiek de gelegenheid om op elk moment hun favoriete muziek te gaan beluisteren. Als gastheer fungeert de Backyard Big Band uit Best. Deze timmert al jaren met passie aan de weg om het jazz gebeuren verder te stimuleren.

De optredens beginnen om 20:00, de zaal is open vanaf 19:30.

Deelnemende bands zijn:
• Budding Sound bigband
• Lighttown bigband
• Backyard Bigband
• The Omer Avital Tribute
• The Mellowtones XL

Kaartverkoop via:
https://events.flextickets.nl/event/bestjazz

Alle details zijn te vinden op www.bestjazz.nl