AFGELAST: The Forbidden Funk Association olv Rolf Delfos bij PJPJ Voorschoten op 15 maart 2020

AFGELAST IN VERBAND MET CORONA-VIRUS EN DE DOOR DE OVERHEID GENOMEN MAATREGELEN.  PJPJ IS IN OVERLEG OM DIT CONCERT OP EEN LATER TIJDSTIP TE LATEN PLAATSVINDEN.

 

Jazz spektakel op zondagmiddag 15 maart 2020 om 15.00 uur in Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voortschoten. Entree € 7,00 en jongeren tot 18 jaar gratis. Gratis parkeren.

De uit Leiden afkomstige arrangeur en saxofonist Rolf Delfos, bekend van verschillende muziekgroepen zoals Artvark, Licks & Brains en The Auratones en tevens docent aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, aantreden met de FFA, the Forbidden Funk Association met 12 studenten van dit conservatorium. Dat belooft een spektakel te worden want alleen de bezetting al spreekt boekdelen: grote ritmesectie, drie blazers en 4 vocalisten. Het repertoire is een combinatie van jazzsoul, funk en latin en deze studenten laten dan ook zien hoe je deze stijlen moeiteloos kan mengen, want dat is immers jazz: de vrijheid om een stuk naar je hand te zetten, om een special toe te voegen van de blazers aan een stuk van John Scofield, om ter plekke met de vocals een 4- stemmige background te verzinnen, om extra soli in te voegen voor de pianist dan wel de gitarist en toch het overzicht te blijven behouden met deze grote groep. Een ware ‘groove explosion’ door zeer getalenteerde  jazzstudenten aan het Koninklijk Conservatorium van dit moment!

Komt allen en geniet van dit jazz spektakel!

Zie voor meer info: www.pjpj.nl      Foto: Roland van Tulder

Line up:                                                                                                                                                 

Ita KahnBahn – Drums

Lorenzo Maestrogregorichanti – Percussion & samples

Mingu Fretchang – Bass

Danillo Mormomandi – Guitar

Fran Acabradabramer – Keyboard

The horn section:

Alba Aiaiceytuno – Altsax

Reinis Trompetis di Mare – Trumpet

Camillo Rotondo Archain – Tenorsax

The vocals:

Lady Dominyka

Lady Tamar

Lady Luca

Sir Keith

Leader and guest

Lordsoffle

 

PJPJ

Over PJPJ

Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) is een stichting die al sinds 1994 studenten van de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in de gelegenheid stelt om presentatie-en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus. Door de jaren heen zijn al veel talenten bekende musici geworden.