24 november 2019 – BestJazz Invites Efraïm Trujillo

Aftellen naar een unieke samenwerking van Efraïm Trujillo en BestJazz organisator Backyard Big Band.

Efraïm speelt op belangrijke jazz podia met The Preachermen, The Ploctones en the New Cool Collective bigband. Daarnaast heeft hij samengewerkt met het Metropole orkest en het Jazzorchestra of the Concertgebouw.
Hij heeft als arrangeur gewerkt voor het Nederlands Jeugd Jazz Orkest in 2017 en 2018. Momenteel is hij de bandleider en arrangeur van het Amsterdam Funk Orchestra.
Hij is 4 keer genomineerd voor de Edison awards met oa. The Ploctones en Ob6sions. In 2019 heeft hij met zijn groep The Preachermen de Edison publieksprijs gewonnen.
Daarnaast heeft op het North Sea Jazz festival, Standard Bank Jazz Festival in Zuid Afrika, The Tokyo Jazz Festival in Japan en vele andere podia, gespeeld. Meer informatie vind je op zijn website www.efraimtrujillo.com.

De Backyard Big Band bestaat al sinds 1984 en is al jaren een goede bekende in de regio van Eindhoven. Onder leiding van Daan Morris zijn de laatste jaren enorm gegroeid. De muziek wordt gekozen door de leden en vaak gearrangeerd door Daan Morris en Luuk Antkoviak van 013music. Hierdoor bestaat het repertoire uit een veelzijdige mix van diverse stijlen en moeilijkheidsgraden. Dit is de onderscheidende factor van de Backyard Big Band ten opzichte van vele andere bands. De muzikanten komen uit vele hoeken van Brabant om samen een goed stuk muziek neer te zetten met een flinke portie gezelligheid.

Dit mag je niet missen…… Profiteer van de online korting.

24 november
Entree €12,50 p.p.
Verkoop aan de kassa €15,00 p.p.
Bij deze prijzen zit een kopje koffie inbegrepen.

De zaal gaat open om 14:00u.

Online kaart kopen kan op https://www.flextickets.nl/event/bestjazz-invites
of kijk op www.bestjazz.nl