20 november • BestJazz Invites TEUS NOBEL

Aftellen naar een unieke samenwerking van Teus Nobel en BestJazz organisator Backyard Bigband.

Teus Nobel is  al vele jaren een muzikale en graag geziene gast over de hele wereld. Hij is verbonden met vele grote namen uit de muziekindustrie in diverse stijlen zoals jazz, pop, theater & musical. Maar ook bij andere bigbands en grote orkesten.
Zo werkte hij bijvoorbeeld samen met Hans & Candy Dulfer, Maria Mendes, Caro Emerald, Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Millenium Jazz Orchstra, Kyteman en Orkest Koninklijke Luchtmacht
Meer informatie vind je op zijn website www.teusnobel-music.nl

De Backyard Bigband bestaat al sinds 1984 en is al jaren een goede bekende in de regio van Eindhoven. Onder leiding van Daan Morris zijn zij de laatste jaren enorm gegroeid. De muziek wordt gekozen door de leden en vaak gearrangeerd door Daan Morris en Luuk Antkoviak van 013music. Hierdoor bestaat het repertoire uit een veelzijdige mix van diverse stijlen en moeilijkheidsgraden. Dit is de onderscheidende factor van de Backyard Bigband ten opzichte van vele andere bands. De muzikanten komen uit vele hoeken van Brabant om samen een goed stuk muziek neer te zetten met een flinke portie gezelligheid.

Dit mag je niet missen……

20 november
Entree €14,50 p.p. incl. een consumptie.

Prinsenhof, Hoofdstraat 43 in Best
Aanvang: 15:00 uur
De zaal gaat open om 14:30 uur.

Online kaart kopen kan op https://www.flextickets.nl/event/bestjazz-invites
of kijk op www.bestjazz.nl