THINK BIG BAND, 22 september

THINK BIG BAND opent het seizoen 2019-2020 bij de JAZZ SESSION CLUB “VREDEBURG” op zondag 22 SEPTEMBER 2019, aanvang 15.00 uur

The Think BIG-band! uit Castricum is een voltallige big band met een rijk verleden. De oorsprong van de big band dateert al van de vorige eeuw, maar dan onder de naam ‘Triple E’. Met o.a. twee tournees door Engeland en vele optredens door heel Nederland werd al snel een reputatie gevestigd.

De 20 muzikanten van The Think BIG-band! vormen samen een dynamisch koppel wat menig feest of festival in de overdrive zet. De mix van getalenteerde, bevlogen amateurs met (semi) professionals zorgt voor een band die staat als een huis met een aantal goede solisten in elke sectie. De muzikanten van de band verdienen ook hun sporen in diverse soul, blues en funkbands. Naast ervaren muzikanten vindt ook de jonge, nieuwe generatie aansluiting in de band. Met een breed, aanspreekbaar repertoire wordt niet alleen de hardcore jazz fan bediend. Iedereen die van muziek en dance houdt zal door The Think BIG-band! geïnspireerd raken. The Think BIG-band! staat onder leiding van muzikale duizendpoot René Breetveld.

De toegang is vrij, maar U kunt ons steunen door lid te worden voor € 7.= per persoon voor het gehele jaar. NB: De aanvangstijd is 15.00 uur. De sessie duurt tot 18.00 uur.

jazznieuws

Over jazznieuws

saxofoondocent en jazzworkshopleider