Swingmatinee 7 april Alkmaarse Big Band ism Danssalon Swing Along

Wie houdt van bigbandmuziek en dansen moet zeker zondagmiddag 7 april aanstaande in zijn/haar agenda zetten! Één van de zalen in het wijkcentrum De Oever aan Amstelstraat 1 te Alkmaar wordt dan vanaf 14.00 uur omgetoverd tot een danstempel.

De Alkmaarse Big Band onder leiding van jazztrombonist Erik Blok dat inmiddels alweer 55 jaar bestaat, met medewerking van Danssalon Swing Along organiseert dit gecombineerde  swingmatinee.

Allereerst wordt er gestart met een workshop Lindyhop onder auspiciën van Danssalon Swing Along uit Alkmaar. U wordt tussen 14.00 uur en 14.30 uur in deze dansstijl onderwezen. Om 15.00 uur start vervolgens het optreden van de Alkmaarse Big Band met heerlijke muziek uit de zgn. “Swing Era”. Tijdens dit concert dat eindigt om 17.00 uur, wordt door de leden van Danssalon Swing Along een spetterende demonstratie gegeven. Na 17.00 uur is het voor iedereen vrij dansen.  Kaarten à € 12,50 zijn via  www.ticketkantoor.nl/shop/AlkmaarABB of aan de zaal verkrijgbaar. Op dezelfde site kan men ook kiezen om “Vriend van Alkmaarse Big Band”. Voor het bedrag ad. € 25,– krijg je dan een toegangskaart voor het concert, een consumptie in de pauze en steun je een heel jaar het orkest om b.v. nieuw repertoire aan te schaffen en/of extra concerten te organisen.

www.alkmaarsebigband.nl
www.swingalong.nl