Jazzmatinee op 10 maart 2019 bij PJPJ met Jazzkoor Koninklijk Conservatorium Den Haag

Op zondagmiddag 10 maart 2019 om 15:00 uur treedt het Jazzkoor van het Koninklijk Conservatorium op in het Cultureel Centrum te Voorschoten. Het koor trad in de voorgaande jaren al met veel succes op in het Cultureel Centrum Voorschoten en dit optreden wordt net als de Bigbandconcerten langzamerhand een traditie!

Het Jazzkoor Koninklijk Conservatorium is 10 jaar geleden opgericht door hoofdvakdocente zang Anka Koziel. Het koor bestaat voornamelijk uit eerste- en tweedejaars zangstudenten jazz aan het Koninklijk Conservatorium die in verband met hun studie deel moeten uitmaken van het jazzkoor. Het koor wordt deze middag begeleid door een ervaren jazzstudenten trio dat zal bestaan uit  pianist Julien Palluel Kochnitzky , bassist Kyriakos Kesta en drummer Marcello Saracino. Het jazzkoor zal ondermeer A capella nummers ten gehore brengen en meer bekende jazzstandards, bluesy nummers en soulnummers. Hiernaast zullen ook enkele zangduetten worden gezongen en ook wat instrumentale stukken door het jazztrio worden gespeeld. Het koor staat o.l.v. docente en dirigente Anka Koziel.

Dit jazzconcert mag u eigenlijk niet missen en is zeer geschikt, vooral voor jongeren, om kennis te maken met live jazzmuziek!

Jazzkoor: Mila Veldkamp, Luca Warmer, Martina Bergonzoni, Zoë de Priester, Georgia Gourdoupi, Denny Sofia, Keith Wong, Juncai Zhang, Theo Iliescu, Jasmine Amezian, Mariá Barajas Vela en Miguel Linares Navarro.

Begeleiding: Julien Palluel Kochnitzky, piano, Kyriakos Kesta, contrabas, Marcello Saracino, drums

Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten.Gemakkelijk bereikbaar per trein en bus.

Entree: € 7,00. Zaal open: 14.30 uur.

PJPJ

Over PJPJ

Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) is een stichting die al sinds 1994 studenten van de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in de gelegenheid stelt om presentatie-en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus. Door de jaren heen zijn al veel talenten bekende musici geworden.