Jazzworkshops Ruud Bergamin

Het wordt een goed jaar voor jazzworkshops, diverse activiteiten!

►Ten eerste is er de jaarlijkse zomerworkshop (organisatie Ben van Veen, muzikale leiding door mij). Ook in 2019 zal deze in Frankrijk worden gehouden. Een week in een Chateau te Asnières (tussen Rouen en Lisieux); 17 – 24 augustus 2019. Zie verder de bijlage.

►Naast deze zomerworkshop gaan Ben van Veen en ik een viertal zondagworkshops aanbieden ( reeds binnenkort! op 16 december 2018; daarna 10 februari 2019; 14 april 2019; , in CLUBHOUSE te Amsterdam (in de buurt van het Centraal Station). Ook over deze workshop is informatie bijgevoegd.

►Ten derde: een nieuwe workshopvorm, te Rotterdam: de band CRUISE CONTROL, waar ik in speel, gaat een eigen workshop beleggen, waarin de leiding berust bij de vier bandleden. Deze workshop omvat 2 zaterdagbijeenkomsten in Rotterdam (NIVON, niet ver van het centrum): 23 en 30 maart 2019 overdag; uitvoering op vrijdagavond 5 april, eveneens in het NIVON. Hierover geeft de derde bijlage informatie.

Poster zomerjazzworkshop Asnières aug 2019

Poster 4x zondag workshop dec 2018-jun 2019

flyer JAZZWORKSHOP door CRUISE CONTROL

Over jazznieuws

saxofoondocent en jazzworkshopleider