Openingsconcert 22 september 2018 jubileumseizoen 25 jaar PJPJ met Erik Kooger, drums en Ellister van der Molen, trompet

Openingsconcert jubileumseizoen met Erik Kooger (drums), Ellister van der Molen (trompet), Dominyka Mickute (zang), Jack Kinsella (gitaar) en Nikos Kalogiannis (contrabas)

In verband met het 25 jarig jubileum van PJPJ zullen er dit seizoen naast jong talent van nu, ook veel oud-studenten, nu gerenommeerde jazzmusici en (oud-) docenten aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag optreden. Topklasse jazzmuziek dus!

Op z aterdag 22 september 2018 de oud-studenten Erik Kooger, drums en Ellister van der Molen, trompet. Erik trad op bij het 2e concert van PJPJ op 2 oktober 1994 samen met Michael Varekamp (trompet + zang), Rob Zinkes, piano en Hanz de Waard, contrabas. Ook in de jaren erna trad hij regelmatig op bij PJPJ in Voorschoten. Ellister trad op 1 december 1996 voor het eerst bij PJPJ op samen met Jeen Rabs, gitaar en Uli Glassmann, contrabas. Ellister kwam daarna ook regelmatig optreden.

Erik Kooger, drummer, bijvoorbeeld in de theater voorstelling Louis! en Billie! van Michael Varekamp en Ellister van der Molen, trompettiste, werd als jong talent al op tienjarige leeftijd aangenomen op het Koninklijk Conservatorium spelen samen met de volgende  jazzstudenten: Dominyka Mickute, zangstudent uit Litouwen. Jack Kinsella, gitaarstudent uit Engeland en Nikos Kalogiannis, contrabasstudent uit Griekenland. Dit belooft een sprankelend concert te worden.

Locatie: Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten

Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Entree € 7,00, voor donateurs en kinderen tot 18 jaar gratis

Meer info over musici: www.pjpj.nl/agenda

PJPJ

Over PJPJ

Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) is een stichting die al sinds 1994 studenten van de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in de gelegenheid stelt om presentatie-en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus. Door de jaren heen zijn al veel talenten bekende musici geworden.