DATA FESTIVAL ZEELANDJAZZ BEKEND

DATA FESTIVAL ZEELANDJAZZ BEKEND
VAN 8 TOT 17 JUNI IN TERNEUZEN EN MIDDELBURG

De data waarop het festival ZeelandJazz plaatsvindt zijn bekend. Op 8, 9 en 10 juni vindt het festival plaats in Terneuzen en van 14 t/m 17 juni in Middelburg. Hoofdlocatie in Terneuzen is het bekende jazzpodium Porgy en Bess. In Middelburg zijn de tuinen en zaal van de Kloveniersdoelen de hoofdpodia. In bijde binnensteden vinden op straat en cafes ook volop optredens plaats. In beide plaatsen zal – zoals voorgaande edities – het ZeelandJazz Festival orkest o.l.v. Stephanie Francke een optreden verzorgen. Dit orkest bestaat louter uit jazzmusici die hun oorsprong in Zeeland vinden.
De programmering van het festival zoekt vooral de randen van de jazz op. Er zal dan ook een flink aantal verschillende stijlen aan bod komen.

jazznieuws

Over jazznieuws

saxofoondocent en jazzworkshopleider