‘So What!’ op ATOS Radio

Het nieuwe culturele seizoen gaat weer van start. Ook het muziekprogramma ‘So What!’ op ATOS Radio gaat na een lange zomerstop weer live de lucht in. Donderdag 7 september nemen Berny Manspeaker en Ben Korzelius van 18:00 tot 19:00 uur plaats achter de microfoon. Komende uitzending o.a. aandacht voor het overlijden van Walter Becker, één van de oprichters van Steely Dan en het nieuwe debuutalbum van soulzanger Jared Grant. Vanaf deze week wordt ‘So What!’ uitgebreid met 1uur extra nonstop muziek van 19:00 tot 20:00 uur met de fijnste soul, world & jazz.

De muziekmannen besteden aandacht aan muziek en bands uit de Drechtsteden en brengt een eigenzinnige keuze van nieuwe albumreleases, actueel concert- en festivalnieuws en interviews met musici.

‘So What!’ is een nieuw muziekprogramma op ATOS Radio en elke donderdag te beluisteren van 18:00 tot 19:00 uur. Nonstop van 19:00 tot 20:00 uur. Online via www.atosrtv.nl , app of in de ether en kabel.

De lokale omroep voor Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Heerjansdam

www.atosrtv.nl

www.facebook.com/atosradioLivestream online en via ‘Gemist’ op www.atosrtv.nl

Gratis download apps:  ‘de lokale omroep’ en ‘Tunein’ via ITunes

Ether en kabel:
Zwijndrecht en H.I. Ambacht: ether 106.1FM kabel 105.9FM
Heerjansdam: ether 106.8FM kabel 105.9FM
Dordrecht & Drechtsteden: ether 106.1FM

jazznieuws

Over jazznieuws

saxofoondocent en jazzworkshopleider